Vier professionele logo en huisstijl ontwerpen voor de startende ondernemer

Als startende ondernemer of ZZPér staat u er niet bij stil, maar uw logo en huisstijl is één van de belangrijke factoren dat men eerder geneigd is om zaken met u te doen als het geheel verzorgd eruit ziet.

Wij denken dat de eerste indruk gelijk goed moet zijn. You never get a second chance on a first impression. Effectief ondernemen is in de eerste plaats: zich weten te onderscheiden. Alleen een goed product bieden is in deze tijd vaak niet meer genoeg. In de strijd om de gunst van de gebruikers telt dat je herkend wordt als een duidelijke en aantrekkelijke partij. Een goede logo en huisstijl draagt daar in belangrijke mate aan bij. Zonder duidelijke logo en huisstijl hebben investeringen in marketing en reclame dan ook veel minder effect.

new brand media biedt de startende ondernemer- ZZPér een viertal huisstijl package deals aan. De mogelijkheden ziet u hieronder.

Branding
logo

695,-

Professionele logo (na uitlevering rechten vrij) inclusief alle bestandsformaten voor diverse media kanalen! zoals .eps, .tiff, .jpg, .png en .svg.

Branding
basic

795,-

Professionele logo en huisstijl inclusief drukklare Certified PDF bestanden t.b.v. steunkleur als in ful-color!

Huisstijl ontwerp plus

Branding
Plus

 1.495,-

Professionele logo + huisstijl + Drukklare Certified PDF bestanden inclusief drukwerk om direct professioneel aan de slag te gaan! (Drukwerk omvat 250 ex. briefpapier, 250 ex. 1 naam visitekaart en 250 ex. C5 venster enveloppe. In 90- en 300 grams hoogwit enkelzijdig en of tweezijdig bedrukt)

Branding extended

2.995,-

Het complete crossmediale huisstijl pakket: logo + huisstijl + drukklare Certified PDF bestanden + drukwerk en een open source website om direct professioneel aan de slag te gaan!

Ja, stuur mij meer informatie

over het ontwikkelen van een logo of huisstijl