RETRO GRAPHICS

Retro Graphics laat zien dat klassieke en vintage ontwerpen nog steeds populair zijn. Het verlangen naar deze ontwerpen is goed gedocumenteerd in Retro Graphics. Het is een grondige verkenning van diverse toepassingen van retro-elementen in modern grafisch ontwerp.

Het eerste deel, de evolutie van de grafische stijl, geeft een heldere uiteenzetting van de diverse invloeden op het design van het jaar 1840 tot en met 2000 waarbij er veel aandacht is voor bewegingen, trends en stijlen.

Het tweede deel, Retro Design, onthult vervolgens hoe ontwerpers deze historische tijdsgeest vastleggen en uitdrukken in moderne ontwerpen. Een presentatie van projecten komen langs waaronder verpakkingen voor eten en drinken, complete huisstijlen, promotiemateriaal en meer.

 

MENDO

http://www.mendo.nl
MENDO is a candy store for book aficionados. Alles draait bij MENDO om boeken die visueel inspireren en prikkelen. Zowel de winkel in de 9 Straatjes in Amsterdam, een design van Concrete Architectural Associates, als de bekroonde online store worden bezocht door boekenliefhebbers vanuit de hele wereld. Bij MENDO vinden zij een constant wisselende, zorgvuldig gecureerde collectie boeken op het gebied van fashion, fotografie, interieur, grafisch vormgeving, lifestyle, eten en reizen.

Ruud van Thiel
ruud@newbrandmedia.nl
Geen reactie's

Geef een reactie