CONTENTMARKETING

Hier ligt onze kennis

Elk merk wil geliefd zijn en zich onderscheiden van concurrenten. Hoe content marketing daarbij helpt, daar weten wij alles van. De basis is een goed geformuleerde strategie. In het opstellen, aanscherpen en uitvoeren daarvan voorzien we je graag van advies. In onze visie moeten content marketing activiteiten ingericht zijn rond de (onbewuste) behoeften en interesses van je publiek. Bovendien moeten de media en content die je daarvoor gebruikt aantrekkelijk zijn, inspireren, helpen en betrekken én goed vindbaar zijn. Zodat je publiek ze echt kan (en wil) gebruiken. Alleen dan zal je met content marketing succesvol conversaties over en met je merk realiseren.

Wanneer je een plek verovert in de wereld van je publiek, kun je een relatie op- en uitbouwen. En dat levert concreet wat op! Denk aan verbeterde naamsbekendheid, verhoogde online traffic op je site, likes & shares van je doelgroep, meer loyale klanten en zelfs

Hoe onderscheid je je van de rest? klanten als ambassadeurs voor je merk.
Om je publiek te bereiken moet je weten wat de meerwaarde van je merk is. Wat is je bestaansrecht? Wat maakt je waardevol? Het formuleren van deze ‘why’ van je merk is een belangrijk uitgangspunt bij een content strategie. Bij jezelf blijven maakt je uniek en authentiek. Inspelen op interesses en behoeften van je publiek maakt je geliefd.

Contentstrategie op basis van analyse
Aantrekkelijke media en goede content alléén zijn niet voldoende. Ze moeten ook gevonden worden. Dit betekent: de juiste content op de juiste plaats, op het juiste moment. Het kiezen van de juiste content strategie begint met inzicht. Om deze reden hebben wij de media-scan ontwikkeld. Met deze analysetool brengen we de media-inzet in kaart, analyseren we de binding met je doelgroep en beoordelen we de kwaliteit van content.

De analyse geeft inzicht in hoe effectief je media zijn voor je zichtbaarheid, voor de diverse fases in de customer journey en voor de beoogde marketingdoelstellingen. Zo zie je waar er kansen liggen binnen content marketing en waar je eventuele inspanningen beter kunt minimaliseren of stoppen. Het biedt een startpunt voor het (her)formuleren van de crossmediale strategie. Het is de basis van een goed advies.

Daag ons gerust uit voor een content strategie media-scan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.