CONCEPT

Hier ligt onze passie

Bij new brand media vind je echte vakidioten die voor jouw merk effectieve mediaconcepten en succesvolle content maken. Met een enthousiast team van specialisten helpen we je op onderscheidende wijze je merkverhaal te laden. En we zijn pas tevreden als we jouw publiek echt aan je merk kunnen binden. Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling van een mediaconcept is dat het relevantie heeft voor het publiek en – uiteraard – merkdoelstellingen helpt realiseren. Wij verplaatsen ons in degene die zoekt, leest, kijkt of luistert en vertalen de “why” van het merk en merkboodschappen naar content die daadwerkelijk gezocht, gelezen en beluisterd wordt.

We hebben oog voor creativiteit, innovatieve ideeën en verdiepen ons tijdens de fase van conceptontwikkeling in de complete mediamix. Voor veel opdrachtgevers zetten we combinaties van middelen in om zo synergie en een versterkend onderling effect van de communicatie te bewerkstelligen. Media werken immers nooit onafhankelijk van elkaar in content marketing.

Media-keuze
We vinden dat elk content kanaal binnen de mediamix een toegevoegde waarde moet hebben, uitgaande van de kracht van dat kanaal. Wanneer relevantie en kwaliteit centraal staan en media elkaar versterken, is de effectiviteit van content marketing maximaal. Wij geloven daarom dat je het beter op een paar kanalen heel goed kan doen qua content marketing, dan óveral aanwezig te zijn met matige content. We bekijken graag met u welke kanalen voor uw communicatie het meest geschikt zijn.

De analyse geeft inzicht in hoe effectief je media zijn voor je zichtbaarheid, voor de diverse fases in de customer journey en voor de beoogde marketingdoelstellingen. Zo zie je waar er kansen liggen binnen content marketing en waar je eventuele inspanningen beter kunt minimaliseren of stoppen. Het biedt een startpunt voor het (her)formuleren van de crossmediale strategie. Het is de basis van een goed advies.

Ben je op zoek naar een creatieve partner met vakkennis die kan helpen bij het vernieuwen, aanpassen of uitbreiden van de mediamix? Wil je meer weten over de kracht van elk kanaal?
Stuur ons dan gerust een bericht.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.